Hvorfor skal du vælge Brush Buddy?

Fordele

Du har sikkert oplevet, at din tandlæge anbefaler en elektrisk tandbørste på grund af de store fordele. Dog bliver disse fordele formindsket, hvis der ikke bliver skiftet børste hoved jævnligt. Det er klinisk bevist, at et jævnligt skift af børstehovedet fjerner mere plak, urenheder og giver dig hvidere tænder. Tandbørster samler rigtig mange bakterier på børstehovedet, og det er derfor en rigtig god ide at skifte børstehovedet ud jævnligt. Dette er med til at formindske sygdom og giver dig en meget bedre mundhygiejne. 

Høj kvalitet for pengene

Vores tandbørster er lavet i højeste kvalitet for at give dig den bedste oplevelse. Den unikke soniske teknologi med 3 forskellige børsteprogrammer gør, at rensningen af tænderne er ekstra grundig og kan klare helt op til 40.000 vibrationer pr. minut. Tandbørsten holder ligeledes strøm i helt op til 30 dage og har et indbygget 2 minutters børsteprogram med 30 sekunders intervaltimer. Med dette program sørger du for at børste tænder i den tid tandlægerne anbefaler. Til tandbørsten medfølger der en induktiv trådløs oplader i rigtig flot design, som er meget brugervenlig.

Du sparer penge

Når man skal ud og købe en elektrisk tandbørste, er det i de fleste tilfælde en dyr fornøjelse. Børstehovederne i sig selv er også dyre at udskifte i det lange løb. Derfor har vi valgt at tilbyde en kvalitets tandbørste, der er i en prisklasse hvor alle kan være med, for at give dig den bedste tandpleje. Vores børstehoveder kan du få leveret efter dit behov til en fair pris. Således slipper du for at bruge tid og penge på dyre børstehoveder, og de kommer helt automatisk i din postkasse.

Du får hvidere tænder

Vores tandbørste er op til 200 gange mere effektiv end en manuel tandbørste. Dette resulterer i hvidere tænder på blot en uge og 3 gange større fjernelse af plak. Den unikke soniske teknologi i vores tandbørster gør det nemmere end nogensinde før at få den bedst mulige rengøring af tænderne og munden. Den enestående rensekraft vores tandbørste har, sørger for rengøring imellem tænderne hvor en manuel tandbørste ikke kommer ind. Man vil have en markant forbedring af mundhygiejnen på kun 2 uger.

Ingen binding eller skjulte omkostninger!

For at gøre det så let som muligt for dig, er der fri fragt på alle vores ordre. Der er ingen bindings periode på vores abonnement, og der er ingen skjulte omkostninger. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, hvis du ikke ønsker at fortsætte.